Workshop styling en fotografie voor foodbloggers

De laatste hand aan de salade

Vorige week was onze test sessie voor de nieuwe workshop die 25 februari van start gaat. De workshop Styling en fotografie voor foodbloggers. We waren blij dat we een testsessie hadden ingelast want het geeft ons de kans om nog even de puntjes op de i te zetten en te kijken wat er wel en niet werkt. Waar we nog moeten bijschaven enzovoort.

Onze proefkonijnen vonden het in ieder geval erg leuk en leerzaam en daar draait het natuurlijk allemaal om!

Met zijn allen kijken wat het wordt

We hadden ook een leuke mix aangezien Femke met een compact camera fotografeert en Evelien met een spiegelreflex. Bovendien zit zij op de fotovakschool op het moment dus we hadden meteen twee heel verschillende niveaus te pakken.

Op dit moment zijn we druk bezig met het in elkaar zetten van de handout, wat eigenlijk een boekje wordt wat als naslagwerk gebruikt kan worden met fotografie tips, stylingtips en nog wat leuke winkels en weetjes. Altijd handig als je even niet meer weet hoe het nu ook alweer was.

Soesjes

Er staan inmiddels ook al aardig wat mensen op de wachtlijst voor de volgende data die nog niet eens bekend zijn maar zodra we de 25e hebben overleefd ..:) komen die data hier uiteraard zo snel mogelijk bij te staan!

Soesjes foto in 'opbouw'

Dus blijf regelmatig checken en je ziet vanzelf nieuwe data ingepland worden!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

S o c i a l   m e d i a