Prive workshop basisbeginselen foodfotografie

Heb je net een prachtige nieuwe spiegelreflex gekocht maar weet je eigenlijk nog niet precies wat je er allemaal mee kan? Ben je gek op lekker koken maar wil je nou eindelijk wel eens een fatsoenlijke foto van je maaltijd willen maken? Dan is deze workshop voor jou geschikt! De workshop is met name gericht op foodfotografie, maar niet bedoeld voor professionals. Ben je een foodblogger of iemand die het leuk vind om met weinig middelen mooie foto’s van je eten te maken dan ben je aan het goede adres.

In een dag gaan we samen de basis beginselen van de (food) fotografie doorlopen. De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

– diafragma & sluitertijd

– iso

– beheersing van het licht/daglicht

– witbalans

– raw vs jpg

Deze workshop wordt alleen gegeven als priveworkshop of voor twee mensen maximaal.

De kosten van een workshop voor 1 persoon is 400 euro. Dit is dan wel vervolgens helemaal voor jou op maat gemaakt, dus we kunnen precies datgene behandelen waar jij moeite mee hebt of waar jij je in wilt verdiepen.

Wil je samen met een vriend of vriendin komen dan kan dat uiteraard ook. De bovenstaande onderwerpen zijn richtlijnen en kunnen worden aangepast afhankelijk van de deelnemers en jullie interesse. Geef dus aan wat je graag wilt leren, dan kan ik daar rekening mee houden!

Voor deze workshop is het nodig om een digitale spiegelreflex te hebben met minimaal 1 lens. Het is in principe gericht op beginners dus heb je al veel ervaring dan is dit niet de workshop voor jou.

De workshop duurt van (ong.) 10.00 tot 16.00 uur en zal plaatsvinden in Almere. Even afhankelijk van je wensen beginnen we meestal met een gedeelte theorie om daarna de keuken in te duiken om die theorie met een eenvoudig gerecht in de praktijk uit te voeren. Wil je oefenen met kunstlicht omdat je alleen maar ‘s avonds laat fotografeert, of wil je eindelijk van jpeg naar raw overstappen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ook dat is allemaal mogelijk. De workshop wordt op maat voor jou gemaakt.

 

Kosten workshop ; € 400,= incl, lunch en gebruikte materialen/ingredienten

Locatie ; Almere

Data ; In overleg

 

 

Wat doet je diafragma precies?

AlexandraOctober 25, 2014 - 3:41 pm

Goede avond,

Ik ben geïnteresseerd in een workshop food fotografie. Nu ben ik benieuwd of dat de privé workshop 400 euro per persoon is of dat wanneer er 2 personen aan deel nemen dit 200 euro per persoon is. De andere workshop (fotografie en styling) die jullie aanbieden spreekt me ook heel erg aan. Is deze ook voor beginners? Ik ben nog niet in het bezit van de spiegelreflex camera, maar wil deze binnenkort gaan aanschaffen.

Alvast bedankt voor de reactie.

Met vriendelijke groet,
Alexandra Hogeboom van Buggenum

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

S o c i a l   m e d i a