Veranderingen…

Er zijn een hoop dingen waar ik mee bezig ben achter de schermen op het moment. Zo is er nu een nieuw logo voor Fresh Food Photos. De website bestaat al een hele tijd en het leek me handiger om het culinaire gedeelte te scheiden van de rest van de business. Eigenlijk net zoals dat ik een aparte website heb voor bruiloften. Als je op zoek bent naar een bruidsfotograaf wil je denk ik niet direct zien hoe lekker ik eten op de foto kan zetten en andersom.

Nieuw logo freshfoodphotos

Deze website is een tijd gekoppeld geweest aan mijn hobby blog maar dat heb ik nu ook weer losgemaakt. Updates die betrekking hebben op Junglefrog Images komen dus hier te staan en nergens anders!

Verder ben ik natuurlijk druk geweest met bruiloften de laatste maanden. En laat ik het vooral even afkloppen maar wat betreft het weer heb ik echt vreselijke mazzel gehad. En de bruidsparen nog meer natuurlijk. Leuke bruiloften gehad aan het strand, aan het water en… binnenkort zelfs met een tram.. Leuk!

Paul en Mariel trouwden op een zonnige dag in Noordwijk

Morgen een leuke opdracht voor Vineyard Catering op Nijenrode. Hun nieuwe websites zijn sinds gisteren live met nagenoeg alle fotografie door ondergetekende gedaan. Is mooi geworden en dat geeft toch een goed gevoel om het eindresultaat eindelijk eens te kunnen bewonderen! Check het maar op Vineyard Catering en op Restaurant de Nonnerie

Nonnerie

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

S o c i a l   m e d i a