Nu ook kinderfeestjes bij Junglefrog!

Vanaf heden is het ook mogelijk om Junglefrog Images te boeken voor een leuk kinderfeest of partijtje. De meiden kunnen in onze ruime studio terecht voor een leuke ochtend of middag waarbij ze vakkundig worden opgemaakt door een visagiste en daarna op de foto gaan. Alle kinderen worden alleen en met elkaar op de foto gezet. Er zijn pruiken in de studio aanwezig die mogen worden gebruikt, maar denkt u bijvoorbeeld ook aan kleurrijke boa’s of andere artikelen die wellicht leuk zijn om te gebruiken.

Onder onze studio zit een pizzeria (open vanaf 16.oo uur), dus indien u dit wilt kan de middag afgesloten worden met een lekkere verse pizza. Kosten hiervoor zitten uiteraard niet in de prijs inbegrepen. De pizza’s kunnen wel in de studio worden genuttigd.

Wat zit er allemaal bij inbegrepen:

  • Vakkundige makeup door een van onze vaste visagistes
  • Een uitgebreide fotoshoot van elk kind plus diverse groepsfoto’s
  • Gebruik van de studioruimte
  • 2 prints per kind van 10 x 15 cm
  • alle gemaakte foto’s worden online gezet op een – met wachtwoord beveiligde – website waar u de mogelijkheid heeft om prints te bestellen van de gemaakte foto’s.

De prijs van het bovenstaande geheel is € 25,= per kind met een minimum van 4 kinderen.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om een makeup workshop bij te boeken. Hierbij krijgen de meiden een uitgebreide uitleg over makeup en leren ze zelf een eenvoudige makeup aan te brengen eventueel met assistentie van de visagiste. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

S o c i a l   m e d i a