Eerste sessie workshop fotografie en styling voor foodbloggers!

 

Gisteren was het dan eindelijk zover. Na maanden van voorbereiding van Alexandra en mijzelf hadden we de eerste sessie van de nieuwe workshop Fotografie en styling voor foodbloggers. De workshop zat vol met 8 man (nou ja, 1 man en 7 vrouwen) waarvan het merendeel foodbloggers maar ook een aantal mensen die een vanuit een andere interesse de workshop hadden geboekt.

We vonden het nog best wel spannend. Zou iedereen het leuk vinden? Hadden we overal wel aan gedacht? En ga zo nog maar even door. Gelukkig bleken al onze twijfels ongegrond en is iedereen weggegaan met een voldaan gevoel, inclusief wijzelf.

De workshop begon om tien uur met een korte introductie waarna een uurtje theorie volgde, daarna liet Alexandra live zien hoe je een soepje kunt stylen, waarna ik dan weer liet zien hoe je die – gebruik maken van verschillende lichtinvallen – het beste op de foto kon zetten. Uitgebreide lunch en daarna was het de tijd voor de deelnemers om zelf aan de slag te gaan.

Voorbeeld soepje

Kijkje vanuit de keuken

De nieuwe data voor de volgende workshop zijn inmiddels ook bekend; 5 mei en 2 juni! Inschrijvingen zijn vanaf nu mogelijk!

Een van de deelnemers heeft ook al een stukje geschreven over de workshop op haar blog! Kaats Keuken

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

S o c i a l   m e d i a